İş Bankası Kredi Kartı Başvuru Takibi | Kapalı Çarşı - Dolar, Euro, Altın ve Tüm Döviz Kurları - Ekonomi Haberleri
  • YARIM ALTIN
    7.864,00
    % -1,78
  • AMERIKAN DOLARI
    32,3977
    % -0,09
  • € EURO
    34,6171
    % -0,57
  • £ POUND
    40,5012
    % -0,81
  • ¥ YUAN
    4,4763
    % -0,07
  • РУБ RUBLE
    0,3480
    % 0,06
  • BITCOIN/TL
    1945681,622
    % -4,39
  • BIST 100
    10.045,74
    % -0,37

İş Bankası Kredi Kartı Başvuru Takibi

İş Bankası Kredi Kartı Başvuru Takibi
728 90

Banka sektöründe yaşanan teknolojik gelişmelerle birlikte, herhangi bir şubeye gitmeden elinizin altında bulunan telefonlardan ya da bilgisayarlardan İş Bankası kredi kartı başvuru takibi işleminizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İş Bankası’nın yararlanmak istediğiniz kredi kartı ürününe, dijital platformlar aracılığı ile anında başvuru yapabilirsiniz ve İş Bankası kredi kartı başvuru takibi işleminizi de bu dijital platformlar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Başlıklar

Banka Şubelerine Gitmeden Takip ya da Başvuru Yapılır Mı?

Bankanın, müşterilerine sunduğu hizmet ile hem kredi kartı başvurunuzu yapabiliyorsunuz, hem de başvuru sürecinizi banka şubelerine gitmeden takip edebiliyorsunuz. Başvuru sonucunuz için en güvenilir ve en doğru sonuçlara ulaşabilmeniz adına, İş Bankası resmi web sitesinde bulunan İş Bankası kredi kartı başvuru takibi menüsünden bu işleminizi anında yapabilirsiniz.

300 250 4

Kredi Kartı Başvuru Takibini Nereden Yapabilirim?

Dijital platformlar üzerinden yapmış olduğunuz kredi kartı başvuru sonucunuz hala elinize ulaşmadı ise; İş Bankasının, müşterilerine sunduğu dijital hizmet sayesinde, kart başvurunuzun detaylı halini, İş Bankası kredi kartı başvuru takibi menüsünden görebilirsiniz. Kredi kartlarının başvuru sonucu, en fazla 2 gün içerisinde belirlenen bir işlem türüdür. Bankalar, dijital olarak yapılan başvurularda, kredi kartını müşterilerine ulaştırabilmek adına kargo hizmeti de sunmaktadır. Kredi kartı başvuru sonucu öğrenme sistemi ile yaptığınız başvuruyu ve kargonuzun durumunu, her aşamasında takip edebilirsiniz. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan İş Bankası’nın birbirinden avantajlı kredi kartı ürünlerinden faydalanabilmeniz için; internet bankacılığı, İşCep, banka şubeleri ve resmi web sitesi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

İnternet Üzerinden Başvuru Sonucu Sorgusu Nasıl Yapılır?

İşbank resmi web sitesi içerisinden “ Bireysel – Kartlar – Kredi Kartı Başvuru Takip” menülerini takip ederek, başvuru sürecinde bulunan kredi kartınızın detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kredi kartı başvurunuz sırasında size verilen referans kodunu ilgili alana yazdıktan sonra, online olarak kart başvuru detay sayfasına ulaşım sağlayabilirsiniz. Referans kodu, TC kimlik numarası veya cep telefonu numaranızı girerek sorgulamalarınızı yapmanız istenmektedir. Doğrulama numarasıda doğru bir şekilde girildikten sonra, tüm süreci anlık olarak takip edebilme fırsatına sahip olursunuz.

728 90
Araç çubuğuna atla